Vakmanschap

Of het nu gaat om het betegelen van een wand of van een vloer, het tegelwerk moet mooi en strak worden uitgevoerd. Dit is een vakmanschap en vereist secuur werken.

Naar onze mening is er niks mooier dan een strak en vlak gelegde tegelvloer. Het is praktisch, maakt makkelijk schoon en ziet er, als het goed is gelegd, prachtig uit. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten tegels verkrijgbaar in allerlei formaten en kleuren. Of u nu gaat voor een klassieke tegel, een tegel met een uniek patroon of voor een hout-effect, het is allemaal mogelijk.
Zodra u een mooie tegel heeft uitgekozen, moet de vloer geheel strak en gelijkmatig op de ondervloer komen te liggen. Om dit te bewerkstelligen, maken wij gebruik van een levelingssysteem. Hierbij gebruiken wij kunststof voetjes die we tussen de tegels en de vloer plaatsen. Met een wig zetten wij deze vast, zodat alle tegels op gelijke hoogte komen te liggen. Zodra de tegels vastliggen, worden de wigjes weg gehaald. Hierdoor ontstaat een prachtige vlakke vloer.
Wij werken al jaren op deze manier en weten perfect werk af te leveren.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden en/of ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens


Klaver Tegels & Sanitair
Richard en Trudie Klaver
Dorpsweg 91
1711 RH Hensbroek


Kvk: 36051641
Tel: +31 (0)226-453168
Mobiel: +31 (0)6-51280740
E-mail: info@hastegelsensanitair.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
open op afspraak
open op afspraak
open op afspraak
open op afspraak
open op afspraak
open op afspraak